Populære emner

Finansiering

Har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med at finansiere dit køb - og selvfølgelig med markedets bedste løsning i samarbejde med Santander Consumer Bank. Vi synes nemlig, at alle skal have mulighed for at få præcis det de ønsker når de ønsker det.

Hurtig og nem finansiering

Vi tilbyder finansiering i samarbejde med Santander Consumer Bank, og det er din garanti for en hurtig, nem og sikker handel.

Du klarer det hele fra computeren, og der er kort vej fra ansøgning, til du får svar, og herefter kan du gennemføre dit køb. Du slipper dermed for bøvlet med at printe en lånekontrakt, som du efterfølgende skal indsende til långiver. Hos os bliver det hele klaret på få minutter.

Du kan dele betalingen op fra 2.000,- til 15.000,- over 10 måneder fuldstændig uden omkostninger. 

Eksempel: Køb for 5.000,- og betal 500,- om måneden i 10 måneder. 

Ønsker du at handle for mere eller har du behov for en længere løbetid, kan du handle for helt op til 60.000,- og dele beløbet op i 12, 24 eller 36 måneder. Eneste omkostning er et månedsgebyr på 59,- i den periode, du har betalingen i gang.

 

Køb nu, betal senere

Hvis du vælger finansiering, betyder det, at du kan købe dit produkt nu og betale senere. På den måde behøver du ikke længere bare drømme om det du ønsker dig, du kan faktisk få det med det samme!

Har du spørgsmål?

Oplever du problemer i ansøgningsprocessen, eller har du spørgsmål til finansiering og lånevilkår, skal du kontakte Santander Consumer Bank på Tlf.: 70219011