Populære emner

Levering

Levering til Danmark

Vi har gratis fragt på alle ordrer til Danmark med ordreværdi over kr. 499,-
- vi sender pakker fragtfrit med GLS til en pakkeshop eller din firmaadresse. 

Gratis levering af møbler og større varer i Jylland, Fyn, Sjælland, samt brofaste øer
Vi har gratis levering af møbler og større vare til Jylland, Fyn, Sjælland samt brofaste øer, som ikke kan leveres med GLS – disse leveres med fragtmand.
Ønsker du indbæring af din ordre, kan du tilkøbe dette for 299-1499 kr. afhængig af varens vægt. Det er dit ansvar som kunde at sikre, at der er mulighed for at varen kan bæres ind. Er du i tvivl, om fragtmanden kan levere hos dig, opfordrer vi dig til at kontakte os for en afklaring. 

Levering af møbler og større varer til ikke-brofaste øer, som ikke kan leveres med GLS, koster kr. 1.500,-

Vores fragtpriser i Danmark er:

Ordrestørrelse  0 - 249 kr. 249 - 499 kr. 499 - 999 kr. over 1.000 kr. 
GLS Pakkeshop 49,- 29,- Gratis Gratis
GLS Erhvervspakke  49,- 29,- Gratis Gratis
GLS Privatomdeling  69,- 49,- Gratis Gratis
Levering med fragtmand
- land og brofaste øer


Gratis Gratis
Levering med fragtmand
- ikke-brofaste øer


1.500,- 1.500,-


GLS leveringer - trin for trin

Alle pakker med en vægt under 20 kg, maximal længde 200 cm eller max omkreds 300 cm sendes med GLS.

Ordrebekræftelse
Efter du har gennemført din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse via mail. 

Leveringsbesked
Når din ordre sendes fra vores lager modtager du en leveringsbesked via email med link til GLS Track&Trace system, hvor du kan følge din bestilling fra afsendelse fra vores lager til dig.

SMS advisering
Du bliver adviseret via SMS, når din/dine pakker kan afhentes eller når du kan forvente en hjemmeleverance. Din ordre kan ankomme til udleveringsstedet af flere omgange, men du kan altid spore dine forsendelser via track&trace link til GLS Track&Trace system.

Afhentning af pakke ved udleveringssted
Ved afhentning i pakkeshop så husk, at du skal have gyldig legitimation samt trackingnummer med dig.

Pakken ligger til afhentning i 14 dage – herefter returneres den til os som uafhentet. Din ordre vil herefter blive annulleret hos os, og vi vil så sørge for, at du bliver krediteret.
Er det en fejl, at bestillingen er blevet returneret og du fortsat gerne vil have din bestilling, skal du lægge en ny bestilling hos os. Vi har desværre ikke mulighed for at gensende samme pakke.

Fragtmand leveringer – trin for trin

For ordrer bestående af møbler og andre større produkter, som ikke kan leveres via GLS, leveres disse med vores samarbejdspartner fragtfirmaet LKMM. 

Ordrebekræftelse
Efter du har gennemført din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse via mail. 

Leveringsbeskeder
Så snart din bestilling er klargjort til levering på vores lager, modtager du mail med besked om, at din bestilling nu bliver overdraget til vores fragtmand og at du vil blive kontaktet af denne for nærmere aftale om leveringstidspunkt.

Vores fragtfirma LKMM fremsender herefter email og SMS besked til dig, hvor du kan vælge at tilkøbe ekstra serviceydelser i forbindelse med leveringen eller blot vælge ”ønsker ikke tilkøb”.

SMS advisering
Inden for kort tid modtager du efterfølgende SMS med forventet leveringsdato med et 4 timers tidsinterval for leveringen, som du kan bekræfte eller bede om nyt forslag, hvis den foreslåede tid ikke passer dig. Herefter vil du modtage ny SMS med nyt forslag.

Leveringsdag
Du bliver kontaktet af chaufføren minimum 30 minutter før levering, så du ved, fragtmand er på vej.

Er du ikke hjemme ved levering – og der ikke er aftalt, at fragtmand må stille varen på dit ansvar – bliver ordren taget med retur, og ny leveringsdato skal aftales med fragtmand. Ny levering vil ske mod et ekstra fee på kr. 250,-. Fragtmand vil kontakte dig for ny dato og for afregning.

Møbellevering

Vi gør opmærksom på, at enkelte varer, herunder møbler, ofte har behov for at blive samlet. Der vil sædvanligvis medfølge instruktioner hertil.

International levering

Vi sender til Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland Irland, Island, Italien, Letland, Lichtenstein, Litauen, Luxemborg, Malta, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Vores priser for international levering varierer alt efter område og produkter. Du vil derfor få oplyst prisen på din levering ved dit checkout. Nogle produkter vil ikke kunne sendes internationalt, hvilket vil oplyses efter køb.