Populære emner

Prisgaranti

Vi har prisgaranti på alle vores varer. Har du spottet en vare, der er billigere online hos en af vores konkurrenter, så kan du her se, hvordan du får prisgaranti! Vi tjekker også selv løbende og justerer vores priser, så du kan være sikker på, at du ikke går glip af en besparelse.

1. Du finder varen

Finder du en af vores varer billigere hos en af vores konkurrenter, har vi mulighed for at matche prisen, hvis betingelserne nedenfor er opfyldt.

2. Send os dokumentation

Tag et skærmbillede eller dokumenter på anden vis prisen, hvor varen kan købes og dato for tilbuddets gyldighed. Det skal sendes til kundeservice@moodings.com, mærk gerne din mail med "Prisgaranti".

3. Vi undersøger

Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi gennemgå detaljerne. Derefter vil du hurtigst muligt få besked fra os, om vores betingelser er opfyldt og vi kan matche prisen.

4. Du får svar

Har du henvendt dig inden bestilling, kan du bestille varen som normalt, når vi har nedsat prisen. Har du henvendt dig efter køb af varen, overfører vi differencen til din konto.

For at prisgarantien er gældende skal følgende betingelser være opfyldt:

  • Din henvendelse sker inden bestilling eller senest 14 dage efter datoen for din bestilling.
  • Varens pris er inkl. levering. Yder vores konkurrent ikke fri fragt vil deres billigste fragtmetode lægges oveni prisen ved vurdering.
  • Prisgarantien gælder kun online priser.
  • Prisgarantien gælder ikke ved tilbud såsom kø-tilbud, åbningstilbud, tilbud i begrænset antal, samlede tilbud eller andre former for kampagner.
  • Varen hos konkurrenten skal være omfattet af danske regler for garanti, forbrugerbeskyttelse, told og moms.
  • Prisgarantien gælder ikke tilbud, som kræver en form for medlemskab, ved auktioner eller hvis tilbuddet kommer fra en virksomhed som primært sælger en gros.

Hvis du er i tvivl om din henvendelse vil opfylde betingelserne ovenfor, er du altid velkommen til at spørge os. Skriv til os ved hjælp af vores kontaktformular.