Returnering

Er din vare i stykker, eller har du spørgsmål vedr. returnering, reklamation eller noget tredje, skal du kontakte os via vores kontaktformular.

Hvor længe kan jeg returnere min vare?
Du kan returnere din vare i op til 30 dage efter, du har modtaget eller afhentet den. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Ved køb af varer kan originalemballagen udgøre en væsentlig del af varens værdi. Husk derfor altid at sende emballagen med retur. Når varen er modtaget, undersøgt og godkendt på vores lager, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Det er vigtigt at varen indpakkes forsvarligt, når du sender den retur til os.

Hvordan gør jeg?
For at returnere skal du udfylde formularen på denne side. Herefter modtager du en email med mere information. Kan varen sendes med GLS har du mulighed for at købe et returlabel gennem os til 40 kroner.

Har du købt en sofa eller lignende, og derfor ikke modtaget din ordre med GLS, tilbyder vi, at du kan købe en returnering via os for 300 kr.* Ønsker du dette, skal du blot skrive det, når du opretter returneringen, så hjælper vi dig videre. Dette kan også være et gulvtæppe, som er længere end 2 meter, og derfor ikke kan returneres i en pakkeshop. Ydermere kan pakkeshoppen ikke returnere en vare som vejer mere end 20 kg. 

Du skal sende varen til:

Moodings (RETUR)
c/o Prime Cargo
Nordager 28, port 77-80
6000 Kolding
Danmark

*Gælder kun for retur inden for Danmark. Er varen et vitrineskab eller vejer det over 70kg, gælder der andre returpriser.

Hvordan får jeg mine penge retur?
Når vi har modtaget din vare, får du en mail med godkendelse af returneringen. Vi overfører købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

Hvordan reklamerer jeg over en vare? 
Du kan reklamere over en defekt eller beskadiget vare. Reklameringen skal indeholde en beskrivelse af fejlen samt et billede af samme.

Omhandler reklamationen en fragtskade, skal reklameringen foretages 9 dage efter varen er leveret. Reklamationen skal indeholde et billede af den beskadiget vare, et billede af GLS-mærket fra pakken og et billede af kassens beskyttende indhold.

Alle reklamationer skal sendes til kundeservice@moodings.com

For at oprette en retursag, skal du indtaste den email, ordren er blevet oprettet med, samt dit ordrenummer, der starter med M og de efterfølgende 6 cifre.
Du skal ikke inkludere "330-", hvis det fremgår af din følgeseddel.