Populære emner

Returnering

Er din vare i stykker, eller har du spørgsmål vedr. returnering, reklamation eller noget tredje, skal du kontakte os via vores kontaktformular.

Hvor længe kan jeg returnere min vare?
Har du fortrudt dit køb, giver vi dig mulighed for at returnere dine produkter i op til 30 dage, fra du har modtaget eller afhentet dem.

Du kan returnere produkter, hvis:
 • Produkter ikke er brugt
 • Produkter returneres i samme stand, som da du modtog dem, inklusiv tilbehør, manualer etc.
 • Produkter pakkes i originalemballage hvis muligt, eller i tilsvarende fragtemballage
 • Er du usikker på, om du ønsker at beholde produkter, der kræver samling/installation, skal du beslutte, om du ønsker at returnere, inden produktet samles/installeres
Originalemballage kan udgøre en væsentlig del af produktets værdi. Husk derfor altid at returnere i originalemballagen hvis muligt. Vi anbefaler dog ikke, at du kun anvender originalemballagen som returemballage, men at pakken emballeres yderligere i en yderemballage, da skader på originalemballagen kan medføre værdiforringelse af varen

Hvordan gør jeg?
For at returnere skal du udfylde retur-formular her på siden, og du modtager herefter email med mere information. 
Kan varen sendes med GLS, har du mulighed for at købe et returlabel gennem os til DKK 40,-, som modregnes det tilbagebetalte beløb.
Ønsker du afhentning af større produkt, som ikke kan sendes fra GLS Pakkeshop, tilbyder vi, at du kan købe en afhentning via os DKK 600,-. Skriv blot dette i kommentar-feltet, når du udfylder retur-formularen og vi vender retur med tilbud

Vær opmærksom på, at returnering skal ske direkte til vores lager; Prime Cargo, og du har ansvaret for, at din returforsendelse kommer frem til os i hel stand uden skader.

Guide til returnering
 1. Udfyld retur-formular her på siden - skriv i kommentarfelt, hvis du ønsker varen skal afhentes
 2. Download returlabel til GLS forsendelse 
 3. Udfyld retur-skema, som er vedlagt den modtagne forsendelse, med information  om antal af produkter, du returnerer samt den relevante retur-årsag kode:
            Nr. 2. Produktet levede ikke op til mine forventninger
            Nr. 3. Fortrudt køb/fejlkøb
            Nr. 4. Andet
 4. Pak produkterne - gerne i originalemballagen - og vedlæg det udfyldte retur-skema sammen med i pakken
 5. Påfør returlabel for GLS pakke eller påfør Moodings returadresse-oplysninger og mærk forsendelsen med ”MOODINGS (RETURN)”
 6. Aflever pakke hos GLS pakkeshop eller afvent afhentningsinfo fra fragtmand
Moodings retur-adresse:
Moodings (RETUR)
c/o Prime Cargo
Nordager 28, port 77-80
DK-6000 Kolding
Danmark

Refundering 
Når Prime Cargo har modtaget din returnering, får du en mail med godkendelse af returneringen. Herefter vil vi sørge for at tilbagebetale købsbeløbet til den konto, produkt er købt med. Er de returnerede produkter brugt eller i en ringere stand end ved afsendelse, kan vi ikke garantere, at du får det fulde beløb retur. Det kan tage op til to uger, fra Prime Cargo har modtaget returneringen, til pengene er retur hos dig.

Reklamationer
Skulle du opleve et fejlbehæftet, defekt eller beskadet produkt, kan du altid reklamere. Dette kan ske ved at oprette en reklamation på vores reklamationsside.
Reklamationen skal indeholde af en præcis beskrivelse af problemet, inklusiv billeder som tydeligt viser problemet. Vi opfordrer til at sende flere billeder - gerne også af emballagen hvis relevant, da det hjælper os i den videre proces med leverandør af produktet og deres vurderingen af sagen. Læs nærmere om processen her: https://moodings.com/pages/reklamationFor at oprette en retursag, skal du indtaste den email, ordren er blevet oprettet med, samt dit ordrenummer, der starter med M og de efterfølgende 6 cifre.
Du skal ikke inkludere '330-', hvis det fremgår af din følgeseddel.